Як визначитися з вибором дитячого ліжка?

 Дитячі ліжка є особливою частиною інтер'єру, адже з ними дитина не тільки взаємодіє, а й отримує нові сили під час сну і відпочинку, зростає і розвивається. Від якості такого відпочинку і дитячого ліжка безпосередньо залежить здоров'я дитини. Крім того, дитячі ліжка роблять інтер'єр веселіше, наповнюють фарбами. Адже в ліжечку малюк не тільки може відпочивати, але і грати, пізнавати світ навколо, відпочивати або читати дитячі книжечки. Усі батьки хочуть купити таку дитяче ліжечко, щоб вона в першу чергу сподобалася малюкові. Для цього є найрізноманітніші моделі в самих неймовірних дизайнерських ідеях.

Якщо вам цікаві ціни на дитячі ліжка в Києві, то вони будуть залежати від величини ліжка і віку дитини, від використовуваних матеріалів і типу конструкції. Адже для зовсім маленьких, це можуть бути ліжечка на коліщатках або ліжка-манежі, використовувані і для сну, і для ігор. Якщо дитина більш старша, то батькам уже більш актуальні дитячі ліжка від 3 років. Що стосовно матеріалів для дитячих ліжок, то ними найчастіше виступає деревина з сосни, берези і бука. Якщо ви хочете недорого купити дитяче ліжечко, то зверніть увагу на меблі з сосни і берези. Воно відрізняється якістю, а й разом з тим доступністю. А ось ліжка на основі бука особливо міцні, довговічні, але і коштують порядком дорожче.

Крім цих складових важливо ще звертати увагу на покриття, оскільки для дитячої кімнати воно передбачено виключно на водній основі, ніякі формальдегіди в цьому випадку неприпустимі. Якщо ваша дитина вже в дошкільному віці, то обов'язково підберіть правильну конструкцію, основа ліжка повинна бути рівною і достатньо твердою. Це запорука здорової спини і рівного хребта, адже в цьому віці скелет дуже активно розвивається. Точно також і з матрацами, краще відмовитися від поролонових. Як правило, за розмірами ліжко для дитини 3-6 років є оптимально в діапазоні 1,9-2,0 м завдовжки, і 0,7-0,9 м завширшки.

Коли у вашій родині не одна дитина, а два або три, то досить практично і зручно купити дитячу двоярусне ліжко. І малюкам веселіше, і економиться стільки простору в дитячій кімнаті. Для багатьох дітей це справжня гра і забава підійматися вгору і назад. А фізична активність в такому віці нікому не завадить з діточок, тільки на користь.

Дитячі ліжка купити в Україні, вибравши з широкого представленого асортименту, ви можете за допомогою нашого інтернет-магазину. Запрошуємо вас ознайомитися з представленими в нашому каталозі моделями, фотографіями та описами. На якій би вік вам би не знадобилося дитяче ліжко, купити в Києві з оперативною доставкою ви завжди можете тут. До ваших послуг завжди консультації по телефону або онлайн, якщо раптом представленої інформації виявилося недостатньо. Ми врахуємо не тільки ваші уподобання, а й фінансові можливості.

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:

Відгуки: