Якісні дитячі матраци – запорука здорового сну вашої дитини

 Про здоровий і повноцінний сон своєї дитини повинні дбати батьки. Забезпечити комфортний відпочинок для свого малюка не складно, потрібно всього лише придбати якісний дитячий матрац, бажано з ортопедичним ефектом. Основним завданням, яке виконують дитячі матраци, є забезпечення хорошого сну і вплив на формування правильної постави у дитини.

Основні властивості матраців для дітей

• Оптимальний рівень жорсткості;

• Повітропроникність;

• Гіпоалергенний ефект;

• Екологічна чистота.

 

 

Дитячі матраци бувають різних видів, але, як правило, при їх виготовленні використовуються такі матеріали, як льон, вовна, кокосове волокно, натуральний і штучний латекс. Також таке спальне пристосування обов'язково повинен комплектуватися знімним чохлом, це дозволить спростити догляд за ним. Чохли мають високу стійкість до вологи, проте мають відмінну повітропроникність. Вони також стійкі до забруднень. У разі необхідності такі чохли можна прати в машинці.

 Ортопедичні матраци для дітей є оптимальним варіантом для вашої дитини, оскільки вони роблять ліжко більш зручною і анатомічно правильною. Таке спальне пристосування не тисне м'які тканини і забезпечує підтримку спині під час нічного відпочинку.

Дитячі матраци бувають:

• Для новонароджених;

• Для підлітків.

 Кожен з цих видів забезпечує комфортний і здоровий сон, а деякі моделі мають таку властивість, як запам'ятовування форми тіла. Для новонароджених потрібно підбирати вироби з кокосовим наповнювачем. Для дітей шкільного віку ідеально підійдуть моделі з натурального латексу.

 Якщо ви хочете, щоб ваш малюк мав правильну поставу і виріс здоровим, заборонено використовувати в якості матраців м'які перини і поверхні з синтетичних матеріалів. Необхідно підбирати для своєї дитини тільки якісні ортопедичні моделі, які можна купити в нашому інтернет-магазині. У нас надається широкий асортимент різних видів матраців для дітей будь-якого віку. У нас ви зможете придбати за вигідною ціною найбільш якісний виріб, яке ідеально підійде для вашого малюка.

Написати відгук

Відгуки: