Спальний гарнітур – правильне інтер'єрне рішення

Вибір спального гарнітура як вірне рішення при облаштуванні кімнати відпочинку

При самостійному плануванні інтер'єру спальні складно врахувати всі нюанси планування і заздалегідь уявити, як же в підсумку буде виглядати кімната. Готове рішення – недорого купити спальний гарнітур.

 Таким чином, ви уникаєте поширеною помилки – поєднання непоєднуваного. Тим більше, що виробники пропонують великі програми меблювання, і ви можете вибрати з колекції ті предмети, які підходять саме вам. Визначтеся з базовим наповненням кімнати в залежності від того, чи будете ви її використовувати тільки для сну, або у неї будуть додаткові функції. Обов'язково проведіть вимірювання розмірів кімнати, і продумайте план розстановки предметів.

Ліжко базовий елемент спального гарнітура

 Наявність ліжка і визначає приміщення як спальню. Перший параметр вибору – розмір. Навіть якщо ви живете один, краще відразу вибирати двоспальне ложе, життя непередбачуване.

 Ширина і довжина ліжка часто залежить від розмірів кімнати. Деякі компактні приміщення диктують мінімальні габарити предметів інтер'єру, і тут головне провести правильні вимірювання і розстановку меблів, щоб не опинитися в ситуації, коли не вистачає 1 см.

 Бажано, щоб до ліжка був доступ з двох сторін з шириною проходу не менше 70 см. Зверніть увагу на узголів'я – ця деталь визначає стиль кімнати. Розгляньте варіанти несучих конструкцій і матраців, і виберіть те, що вам до душі.

Приліжкові тумбочки

 Цей елемент інтер'єру створений зберігати необхідні дрібниці і служити підставкою під лампу. Звичні тумби активно почали замінювати полички, стелажі і навіть пуфи. Але тумба більш вмістка для зберігання, і не здає свої позиції та залишається лідером попиту.

Шафи і комоди

 Звичні і зручні місця зберігання одягу, ліжка необхідні завжди і можуть значно відрізнятися дизайном, розмірами і наповненням. Досвід показує, чим більше місць зберігання, тим легше підтримувати спальну кімнату в ідеальному стані. При великих розмірах приміщення допустимо розміщення двох комодів.

Туалетні столики

 Цей предмет інтер'єру – приємний бонус для кожної господині спальної кімнати. Поєднання з дзеркалом робить його просто незамінним. Зверніть увагу на моделі з трьома дзеркалами (трельяжі), вони дають можливість побачити свою зачіску з усіх боків.

 Як бачите, проблема облаштування зони сну легко вирішується комплексним підходом. Спальний гарнітур об'єднує в собі зручність і функціональність і дозволяє підібрати гідне дизайнерське рішення.

Де купити спальні гарнітури в Україні

Спальні гарнітури як в класичному так і в сучасному стилі ви можете придбати в г. Киев в інтернет-магазині «4Mebel».Наша компанія допоможе вам недорого купити спальний гарнітур і доставить покупку по всій Україні.

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:

Відгуки: