Ліжка – різноманітність вибору за помірною ціною

У світі спалень ліжко займає чільне місце. Третину життя ми проводимо уві сні, тому до вибору ложа слід поставитися з усією відповідальністю

При виборі цього предмета інтер'єру слід враховувати:

• площа спальної кімнати;

• зріст і комплекцію членів сім'ї;

• звички і вимоги по зручності;

• ціну.

Так зростання людини впливає на довжину спальної поверхні і її висоту від підлоги. Вважається оптимальним, коли висота спального місця знаходиться на рівні колін. Ширину можна уточнити виходячи з комплекції, з боків слід додати мінімум по 30 см для комфорту в нічний час.

Дерев'яні ліжка

Вироби з дерева - класика меблевого мистецтва. Вони приємні на дотик і радують око. Необхідно відзначити міцність дерев'яних ліжок. Деревина дозволяє створювати дивовижне різьблення, яке століттями не виходить з моди. Не можна не відзначити екологічну безпеку дерева. Натуральний матеріал дозволяє гармонійно створювати інтер'єри, як в класичному, так і в сучасному стилі.

М'які ліжка

Цей варіант зручний для сімей з маленькими дітьми. Адже безпека будинку для малюків - обов'язкова умова. Відсутність гострих кутів і виступів оцінять кінестетики, люди з переважаючим тактильним каналом сприйняття світу.

Металеві ліжка

Металеві конструкції повертають втрачені кілька десятиліть назад позиції. Сучасна металеве ліжко відрізняється від незграбних споруд радянського періоду елегантним дизайном і витонченістю. І ніхто не відміняв міцність металу, можливість тривалої експлуатації при дбайливому ставлені.

Ліжка з ДСП і МДФ

Деревно-стружкові плити і сучасніший їх варіант МДФ плити є відмінною і економічною заміною класичного дереву. МДФ навіть перевершує деревину по стійкості до вологи, грибку і перепадів температур. Тому ви можете купити таке ліжко в вашу спальню і зробити її центром композиції.

Ліжка з підйомним механізмом

Це ліжко - мрія. Сучасні «газ-ліфт» механізми здійснили давнє бажання господинь заховати під ліжко все що можливо. Матрац піднімається під впливом невеликого зусилля. В ніші можна зберігати ковдри, подушки, сезонний одяг.

Ліжко з ящиком для білизни

Така конструкція може бути як з підйомним механізмом, так і без нього. Ящики або кошики ховаються в бічні ніші і створюють додаткове місце для зберігання речей. Під ліжком може ховатися один великий ящик або кілька маленьких. Для зберігання важких речей існують моделі з ящиками на коліщатках.

Ліжка з узніжя

Узніжя - елемент класичної конструкції. У різні періоди часу мода на нього то зникала, то знову поверталася. Люди з високим ростом можуть відмовитися від узніжя категорично, а хтось його взагалі не помічає. Тільки ви можете вирішити, чи зручна для вас ця опція.

Односпальні ліжка

Мінімальна ширина односпального ложа 70 см, довжина 90 см. Таке ліжко швидше можна назвати підлітковим. Тому виробники орієнтуються на розміри побільше, від 90-100 см в ширину і 200 в довжину. При виборі такої ліжка слід орієнтуватися на «габарити» власника.

Двоспальні ліжка

Найбільш поширений вид моделей, відрізняється різноманітністю конструкцій і розмірів.

Де купити недорогі ліжка в Києві

Ліжко для спальні за цінами, приємними для вас, ви можете придбати в інтернет - магазині «4Mebel». Наш офіс розташовується в Києві, але доставка здійснюється по всій території України.

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:

Відгуки: