М'яке ліжко в інтер'єрі

Важко уявити сьогоднішнє життя без зручності і комфорту в будинку. Особливо якщо в житті працюючого середньостатистичного українця зовсім небагато часу залишається на відпочинок вдома. Тому кожному хочеться після робочого дня прийти додому і повноцінно відпочити, а без комфортної ліжка з матрацом це складно.

Сьогодні хочемо розповісти Вам про красиве м'яке ліжко в оббивці, з комфортним м'яким узголів'ям в вигляді м'яких подушок.

Що б отримувати задоволення від обраного ліжка, при виборі необхідно звернути увагу на кілька важливих факторів. Одним з важливих чинників вибору ліжка є оббивка і колірне рішення відповідно до дизайну кімнати. Тут вибір дуже великий, від еко шкіри до різних тканин "анти кіготь".

 

В даному випадку ми розглядаємо м'яке ліжко Престиж коричневого кольору (або темного шоколаду). Що можна сказати про цей колір?

"Коричневий колір символізує стабільність, надійність, безпеку, відданість і навіть сімейне вогнище. Психологи виділяють цей колір за його здатність згладжувати стресові ситуації, заспокоювати нервову систему і навіть полегшувати фізичного болю. Фахівці вважають, що коричневий більше підходить для класичних ситуацій, так як це колір консерватизму. "

Другим фактором на який слід звернути увагу при виборі, є наявність в м'якому ліжку якісного підйомного механізму. В основному це оснащення підйомного механізму на газліфтах, а не пружинах. Також ліжко з підйомним механізмом дозволяє істотно економити вільний простір, адже в коробі можна розмістити і постільну білизну і подушки і ковдри, та й по правді сказати інші різні речі.

На цьому все! Вибирайте краще!

Інтернет магазин меблів 4mebel

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:

  • Додатково –10% при замовленні з матрацом!
    Швидкий перегляд
    Городок
    • 12 001грн
    • Виробник: Городок
    • Спальне місце, см: 140х200, 160х200, 180х200

Відгуки: