Ліжко Мілея фабрики "Городок"

Короткий огляд м'якого ліжка Мілея 160х200 з підйомним механізмом фабрики Городок (м.Хмельницький)

М'яке ліжко Мілея фабрики Городок дуже популярне серед покупців завдяки приємному зовнішньому вигляду, демократичній ціні і можливості самостійно вибрати розмір, комплектацію, колір і фактуру оббивного матеріалу.

 

Кровать Милея Городок Кровать Милея Городок справа

Пріоритетним принципом виготовлення ліжок Городок є принцип індивідуального підходу. Ліжко Мілея доступне до замовлення з шириною спального місця 140, 160 і 180 см, довжиною – 190 і 200 см. Може комплектуватися ортопедичним ламельним каркасом (основою під матрац) на ніжках або з підйомним механізмом і нішею для зберігання речей.

Корпус всередині ліжка складається з ДСП, дно білизняного ящика, розділеного перегородкою на дві рівні частини, за замовчуванням – з МДФ 6 мм. При бажанні можна встановити білу ДСП 10 мм, але зазвичай в цьому немає необхідності. Дно кріпиться на спеціальних планках по периметру ліжка, а не лежить на підлозі. Ніша досить містка, її корисна висота – близько 18-20 см, що не так уже й мало. У комплектації з підйомним механізмом використовуються газові амортизатори, тому при замовленні бажано визначитися з моделлю матраца, щоб ми могли укомплектувати ліжко газліфтами необхідної сили. Ламельний каркас – металевий зварний фарбований, з гнутими фанерними ламелями з відстанню 5.5 см між ними. Деякі матраци потребують посилений каркас, в такому випадку відстань може бути зменшено до 2.5 см.

Кровать Милея подъёмный механизм Кровать Милея бельевая ниша

Висота узголів'я ліжка від підлоги – 102-104 см, Царги (боковини) стоять на невеликих пластикових ніжках. Всі складові частини кріпляться між собою за допомогою надійних металевих куточків на гвинтах. Внутрішня прихована частина ліжка оббита гобеленом, колір якого підбирається таким чином, щоб він імпонував основній лицьовій тканини.

Кровать Милея Городок изголовье

Найважливішою складовою ліжка є матеріал оббивки, адже саме від його властивостей буде залежати зовнішній вигляд і зносостійкість виробу. Доступно безліч видів тканин, замшів і кожзамінників різних кольорів та фактур. Оббивку, звичайно ж, краще вибирати у нас наживо, однак якщо у Вас такої можливості немає – наші консультанти постараються підібрати для вас тканину дистанційно, опишуть переваги кожної і зроблять живі фото.

У нас Ви можете купити ліжко Мілея з повним спектром супутніх послуг (доставка, занесення в квартиру, збірка) за хорошою ціною і з найкоротшими термінами виконання завдяки прямим щотижневим поставкам з Хмельницької фабрики Городок.

Написати відгук

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари:

  • Додатково –10% при замовленні з матрацом!
    Швидкий перегляд
    Городок
    • 11 599грн
    • Виробник: Городок
    • Спальне місце, см: 140х200, 160х200, 180х200

Відгуки: